ارور 0xc0000225 ویندوز 10

ADS


Chali 3 سال قبل

در ویندوز ۱۰ با ارور 0xc0000225 مواجه می‌شوم

1 پاسخ
پشتیبانی تیم پاسخ گو سایت 3 سال قبل

با عرض ادب خدمت شما دوست عزیز,
ممنون از اینکه سایت مارو انتخاب کردید، اما لطفا دفعات بعد توضیحات بیشتری بدید.
این ارور مربوط به ویندوز ۱۰ هست.
دلیل وقوع خطای 0xC0000225 
از آنجایی که این خطا مربوط به فایل‌های سیستمی خراب می‌شود، معمولا پس از از ارتقای سیستم‌عامل به آن بر می‌خورید (مثلا ارتقا از ویندوز ۷ به ۱۰).
همچنین خاموشی رایانه در هنگام بروزرسانی، حملات بدافزارها یا حتی ایرادات سخت‌افزاری نیز می‌توانند منجر به وقوع این خطا شوند. با دنبال کردن قدم‌های زیر امیدواریم که مشکل شما برطرف گردد.
قدم اول: ایجاد دیسک نصب ویندوز ۱۰
همانند هر خطای بوت دیگری، امکان رفع مشکل آن از داخل خود ویندوز وجود ندارد. از همین رو نیاز به یک دیسک نصب ویندوز ۱۰ دارید تا بتوانید از طریق آن مشکل خود را برطرف کنید.
برای این کار نیاز به یک حافظه‌ی فلش با حداقل ۸ گیگابایت فضا، یا یک DVD دارید. توجه داشته باشید که ایجاد دیسک ویندوز ۱۰ بر روی فلش یا DVD، تمام محتوای آن‌ها را حذف خواهد کرد، پس اگر اطلاعات مهمی در آن‌ها دارید ابتدا از آن‌ها یک پشتیبان تهیه نمایید. در صورتی که به نحوه‌ی انجام این کار آشنایی ندارید نیز می‌توانید یک دیسک ویندوز ۱۰ از جایی دیگر تهیه کنید.
پس از آماده کردن دیسک نصب، آن را وارد سیستم کرده و از طریق منوی بوت رایانه، وارد دیسک ویندوز ۱۰ خود شوید.
قدم دوم: تعمیر خودکار ویندوز
اول از هر چیزی بهتر است خطایاب خودکار ویندوز ۱۰ را امتحان کنید. این خطایاب به طور خودکار در سیستم به دنبال مشکلات گشته و سعی می‌کند آن‌ها را بر طرف نماید. امیدواریم که این ویژگی بتواند مشکلات مربوط به «BCD» را بر طرف کرده و سیستم شما را آماده به کار کند.
پس از بوت کردن دیسک نصب ویندوز ۱۰ خود، منتظر بمانید تا صفحه‌ی نصب ویندوز نمایان شود. زبان مورد نظر را تایید کرده و گزینه‌ی «Next» را بزنید. پس از مشاهده‌ی صفحه‌ی «Install now» بر روی گزینه‌ی «Repair your computer» از پایین سمت چپ پنجره کلیک نمایید.
دیسک نصب ویندوز
در اینجا چندین گزینه را مشاهده می‌کنید. ابتدا بر روی «Troubleshoot» کلیک کرده و سپس وارد «Advanced Options» شوید. اینک در این بخش گزینه‌ی «Automatic Repair» را انتخاب نمایید. اجازه دهید پروسه‌ی مربوطه طی شود و پس از پایان آن سیستم خود را ری‌استارت کنید.
Automatic Repair
حال مجددا سعی در بوت کردن رایانه‌ی خود کنید و ببینید که آیا کد خطای «0xC0000225» مجددا نمایش داده می‌شود یا خیر.
قدم سوم: اجرای دستی دستورات برای بررسی سلامت فایل‌ها و دیسک
اگر تعمیر خودکار ویندوز پاسخگو نبود، می‌توانید فایل‌های مهم سیستم را خودتان بررسی نمایید. برای این کار پروسه‌ی بالا را مجددا تکرار کنید تا به صفحه‌ی «Advanced options» برسید، ولی این بار گزینه‌ی «Automatic Repair» را نزنید. به جای آن گزینه‌ی «Command Prompt» را انتخاب کنید تا رابط خط فرمان اجرا شود.
ابتدا با استفاده از دستور زیر، «System File Checker» را اجرا نمایید تا به دنبال فایل‌های خراب یا از دست رفته‌ی ویندوز بگردد و سعی در رفع مشکلات آن‌ها کند:

 

۱

sfc /scannow

پس از تکمیل این دستور، اینک دستور «Disk Check» را اجرا نمایید تا در هارد دیسک شما به دنبال مشکلات بگردد. با استفاده از دستور زیر می‌توانید این دستور را اجرا نمایید. فقط به یاد داشته باشید که عبارت «:c» را با حرف مربوط به پارتیشن اصلی ویندوز خود جایگزین نمایید:

 

۱

chkdsk c: /r

پس از اجرای هر دوی این دستورات، رایانه‌ی خود را ری‌استارت کرده و مجددا سعی کنید به حالت معمول ویندوز خود را بوت کنید. اگر مشکل بر طرف نشده بود، به قدم بعدی بروید.
قدم چهارم: بازسازی BCD
اگر هنوز مشکل در جای خود قرار داشت، در قدم بعدی می‌توانید سعی کنید که BCD را مجددا بازسازی نمایید، چراکه معمولا این مشکل از سمت BCD است و این کار می‌تواند مشکل شما را بر طرف سازد.
مجددا دیسک نصب ویندوز ۱۰ خود را بوت کرده و وارد منوی «Advanced Options» شوید. گزینه‌ی «Command Prompt» را دوباره باز کنید. دستورات زیر را به ترتیب اجرا نمایید:

 

۱
۲
۳
۴

bootrec /scanos
bootrec /fixmbr
bootrec /rebuildbcd
bootrec /fixboot

اولین دستور در رایانه‌ی شما به دنبال سیستم‌عامل می‌گردد که می‌تواند به پیدا کردن ویندوز گم شده‌ی شما کمک کند. دستورات دو و سه یک بخش بوت و «MBR» جدید در داخل دیسک شما می‌نویسند. دستور آخر نیز پس از این تغییرات، مجددا به دنبال ویندوز شما می‌گردد.
رایانه‌ی خود را ری‌استارت کرده و ببینید آیا خطای «0xC0000225» باز هم نمایش داده می‌شود یا خیر.
قدم پنجم: پارتیشن فعال خود را برگزینید
ویندوز به شما اجازه‌ی تغییر دادن پارتیشن فعال را می‌دهد تا بتوانید به سیستم بگویید که از کجا بوت کند. اگر زمانی در این بخش اشتباهی رخ داده بود می‌توانید از این طریق پارتیشن صحیح را انتخاب کنید.

از طریق روش قبلی «Command Prompt» را باز نمایید. دستورات زیر را به ترتیب وارد کنید تا ابزار «Disk Partition» باز شود و لیست دیسک‌های در دسترس شما را نمایش دهد:

 

۱
۲

diskpart
list disk

 
تعدادی ورودی مختلف با برچسب‌های «Disk ۰»، ‏«Disk ۱» و غیره مشاهده خواهید کرد. احتمالا هارد داخلی شما با برچسب «Disk ۰» علامت خورده باشد. اگر مطمئن نیستید می‌توانید به کمک اندازه‌ی هر کدام تشخیص دهید که کدام دیسک به چه چیزی اشاره دارد. دستورات زیر را به ترتیب وارد نمایید، فقط توجه داشته باشید که مقدار X را با مقدار هارد دیسک خود تعویض کنید:

 

۱
۲

select disk X
list partition

دستور اول هارد دیسک شما را انتخاب خواهد کرد. دستور دوم تمام پارتیشن‌های موجود در حافظه‌ی داخلی سیستمتان را نشان خواهد داد. پارتیشن اصلی با برچسب «Primary» علامت خورده است.
خط فرمان
سپس دستورات زیر را وارد کرده و مقدار X را با شماره‌ی پارتیشن اصلی خود جایگزین کنید:

 

۱
۲

select partition X
active

خط فرمان را بسته، سیستم خود را ری‌استارت نموده و رفع یا عدم رفع مشکل را بررسی نمایید.
کاری که در این دستورات کردیم این بود که پارتیشن اصلی ویندوز را به عنوان پارتیشن بوت مورد نظر خود علامت زدیم. اگر به هر دلیلی این پارتیشن تغییر کرده بود و باعث به وجود آمدن کد خطای «0xC0000225» شده بود، با این کار مشکل آن بر طرف می‌شد.
قدم ششم: جست‌وجو برای اشکالات سخت‌افزار
تا اینجای کار خطایابی‌های نرم‌افزاری زیادی برای رفع این مشکل انجام دادیم. اگر با این حال هنوز هم قادر به بوت کردن سیستم خود نیستید، باید در هارد دیسک خود به دنبال مشکلات سخت‌افزاری بگردید.
مطمئن شوید که کابل اتصال هارد دیسکتان مشکلی ندارید و به درستی متصل شده است. برخی از سازنده‌های رایانه‌ها امکانات داخلی مختلفی برای بررسی سلامت هارد در خود دارند که می‌توانید از آن‌ها نیز استفاده کنید.
قدم هفتم: بازیابی یا نصب مجدد ویندوز
اگر این مشکل اخیرا به وجود آمده است، می‌توانید سعی کنید با استفاده از یک دیسک ریکاوری سیستم خود را به زمانی بازگردانید که این مشکل در آن وجود نداشته است.
مجددا دیسک نصب خود را بوت نموده و به منوی «Advanced Options» بروید. گزینه‌ی «System Restore» را انتخاب کنید. یکی نقطه‌ی بازگشت یا «Restore Point» اخیر را انتخاب نمایید تا ویندوز به آن نقطه بازگردد. توجه داشته باشید که این کار تاثیری بر روی فایل‌های شخصی شما نخواهد گذاشت و تنها تغییرات سیستمی اخیر بازیابی خواهند شد.
Reset your PC
اگر هیچ نقطه‌ی بازگشتی ندارید یا نقطه‌ی بازگشت نمی‌تواند مشکل شما را بر طرف کند، بهتر است ویندوز خود را مجددا نصب نمایید تا فایل‌های سیستمی خراب با فایل‌های تازه جایگزین شوند. شاید این کار زمان زیادی ببرد، ولی اگر تا به حال هیچ راهی مشکل را بر طرف نکرده باشد، این راه بهترین راه ممکن خواهد بود.
اگر هرگونه سوالی داشتید میتوانید در پایین همین مطلب با ما در ارتباط باشید.
همچنین شما میتوانید از قابلیت جدید وب سایت استفاده کنید , به صورتی که اگر قصد دارید سوال شما در سریع ترین زمان
ممکن پاسخ داده شود میتوانید بسته زیر را تهیه کنید.
بسته پاسخگویی سریع
با تشکر,
تیم پشتیبانی.