adib_golzaradib_golzar 2 هفته قبل

تو پینترست حسابی داشتم با gmail اون رو به طور کامل حذف کردم که بتونم تو حساب دیگه ای با hotmail وارد بشم و gmail رو سینک کنم تا کلا یک حساب پینترست داشته باشم.
در قسمت Log In در pinterest.com وقتی gmail رو وارد میکنم میزنه حسابی با این ایمیل وجود نداره، و وقتی تو حساب پینترست با hotmail همون gmail رو وارد میکنم میگه این حساب قبلا وجود داره.
سوال من اینه که چطور از gmail یا خود pinterest کاری کنم که دیگه gmail من تو سایت pinterest وجود نداشته باشه؟

1 پاسخ
supportsapagapپشتیبانی تیم پاسخ گو سایت 2 هفته قبل

با عرض ادب خدمت شما دوست عزیز
برای شما آموزش قدم به قدم این کار را قرار میدهیم 
برسی فرمایید شاید یک قسمت را به درستی انجام نداده 
مراحل حذف اکانت پینترست
برای حذف اکانت خود در شبکه اجتماعی پینترست هم می توان از طریق وب سایت رسمی و هم می توان از طریق اپلیکیشن پینترست عمل نمود. ما نحوه انجام این عمل در اپلیکیشن را در زیر شرح داده ایم.

زمان مورد نیاز: ۳ دقیقه.
حذف اکانت پینترست

  1. رفتن به بخش پروفایل
    اپلیکیشن پینترست را اجرا کرده و سپس از طریق انتخاب گزینه “Saved” به بخش پروفایل کاربری خود وارد شوید.
    بخش پروفایل پینترست
  2. رفتن به بخش تنظیمات
     
    .گزینه تنظیمات در بالای صفحه را انتخاب کنید تا وارد بخش “Settings” شوید.
  3.  
  4. ویرایش تنظیمات
    پس از آن، گزینه “Edit settings” را انتخاب کنید تا به بخش ویرایش تنظیمات وارد شوید.ویرایش تنظیمات
  5. حذف اکانت موقت
    به آخر صفحه اسکرول کرده و سپس گزینه “Deactivate account” را انتخاب کنید.
    حذف اکانت موقت پینترست
  6. حذف اکانت دائم
    به آخر صفحه اسکرول کرده و سپس گزینه “Close account” را انتخاب کنید.
  7. تایید انجام عملیات
    در مرحله بعد پنجره ای برای شما نمایش داده می شود که نسبت به انجام عملیات مورد نظرتان، به شما توضیحاتی را می دهد. در این پنجره با توجه به انتخاب مرحله ۴ یا ۵ گزینه “Deactivate account” یا “Close account” را انتخاب کنید.

    تایید حذف اکانت

  8. تایید ایمیل ارسالی
    پس از طی مرحله قبل، یک ایمیل از طرف پینترست برای شما ارسال خواهد شد که باید آن را باز کرده و سپس روی لینک تاییدیه آن کلیک کنید. به این ترتیب عملیات حذف اکانت دائم یا موقت پینترست شما تایید خواهد شد و حساب کاربری شما بسته می گردد.

نکته: توجه داشته باشید که در صورت عدم تایید ایمیل ارسالی از طرف پینترست، عملیات حذف حساب کاربری شما لغو شده و به طور کلی قابل انجام نخواهد بود. تنها در صورتی می توانید حساب کاربری خود را به طور موقت یا دائم حذف کنید که این ایمیل ارسالی را باز کرده و روی لینک آن کلیک کنید.
اگر هرگونه سوالی داشتید با ما در پایین همین مطلب در ارتباط باشید
با تشکر
تیم پشتیبانی

من دقیقا همین مراحل رو چندین بار قبل از پرسیدن با حساب gmail انجام دادم
اما در حساب دیگه با hotmail هنوز هم میزنه این ایمیل قبلا استفاده شده…

بفرمایید چطور اسکرین شات نشون بدم…

supportsapagapپشتیبانی تیم پاسخ گو سایت  

شما میتونید از طریق یکی از راه های زیر با ما در ارتباط باشید
تلگرام:@sapagap
ایمیل:support@sapagap.com
لطفا در عکس ارسالی عنوان سوال خودتون را نیز بیان کنید
ممنون