بازی های کامپیوتری

ADS


ali2003314 4 سال قبل

سلام من از لپ تاپ استفاده میکنم مدل asus x555bp      memory4GB    HDD1TB. زمانی که بازی را اجرا میکنم (هر بازی انلاین و یا افلاینی) زمانی که روی باتری استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم اما موقعی که به شارژ وصل میکنم در هنگام بازی به صورت مکرر این مشکل برایم پیش میاید: بازی هنگ میکند سپس چشمک میزند صفحه قهوه ای میاید و درنتیجه میره به صفحه دسکتاپ و بعد دوباره به بازی برمیگردد. لطفا کمکم کنید تا این مشکل را حل کنم ممنون

1 پاسخ
پشتیبانی تیم پاسخ گو سایت 4 سال قبل

با عرض ادب خدمت شما دوست عزیز,
یکی از رایج ترین دلایل بروز این مشکل با توجه به توضیحات شما میتواند به دلیل:

  • تغییر کردن تنظیمات پاور سیوینگ در بخش Power Option 
  • آسیب دیدن فایل های اصلی ویندوز
  • نصب نبودن و یا مشکلی در یکی از درایور های سیستم
  • ویروسی شدن سیسیتم و آسیب دیدن ویندوز
  • وجود نرم افزار های مخرب
  • نصب نشدن صحیح و استاندارد ویندوز
  • و…

ابتدا روش زیر را تست فرمایید
آموزش کامل تنظیمات Power Options در ویندوز
وارد شدن به قسمت Power options در ویندوز
برای وارد شدن به قسمت Power Options در ویندوز، روی منوی استارت کلیک کنید و عبارت power Options را در قسمت جستجو تایپ کنید. چند لحظه صبر کنید تا نتایج نمایش داده شود، سپس روی گزینه‌ی power options کلیک کنید.

بسته به نوع سیستم شما و اینکه سیستم شما کامپیوتر PC است یا لپ‌تاپ، ممکن است با گزینه‌های Balanced (Recommended)، Power saver و High Performance مواجه شوید.

اگر بخواهید، میتوانید دکمه‌ی پاور(روشن و خاموش کردن) روی لپ‌تاپ خود را به گونه‌ای تنظیم کنید که در صورتی که آن را فشار دهید، سیستم خاموش نشود! بله، اگر ممکن است اشتباها دستتان به کلید Power روی لپ‌تاپ بخورد و به صورت اتفاقی خاموش شود، میتوانید آن را غیر‌فعال کنید. برای این کار، کافیست در این صفحه گزینه Choose what the power button does را از سمت چپ در این صفحه انتخاب کنید. حالا گزینه‌ی مقابلِ When I press the power button را روی حالت Do nothing قرار دهید. با انجام این کار، اگر کلید پاور را لمس کنید سیستم شما خاموش نمیشود. در نهایت گزینه Save Changes را انتخاب کنید.

تغییر تنظیمات حالت‌های power Plan
همانطور که گفتیم، ممکن است در این صفحه چندین گزینه مثل  Balanced (Recommended)، Power saver و High Performance وجود داشته باشد. شما میتوانید تنظیمات این گزینه‌ها را به دلخواه خود تغییر دهید. برای این کار کافیست روی یکی از این موارد کلیک کنید تا انتخاب شود (کنارش تیک بخورد)، سپس گزینه‌ی Change plan settings را انتخاب کنید.

  • در مقابل گزینه‌ی Turn off the display باید مدت زمانی را انتخاب کنید که بعد از آن، مانیتور سیستم غیر‌فعال شود.
  • در مقابل گزینه‌ی Put the computer to sleep نیز مدت زمانی را انتخاب کنید که میخواهید پس از آن، سیستم به صورت خودکار به حالت Sleep برود.


در نهایت گزینه Save changes را بزنید تا تنظیمات شما ذخیره شوند.
اگر در این قسمتی تغییراتی دادید، سپس تصمیم گرفتید آن‌ها را به حالت اولیه و کارخانه‌ای برگردانید، میتوانید با انتخاب گزینه‌ی Restore default settings for this plan در پلنِ مربوطه، این کار را انجام دهید.

اضافه کردن یک پلن جدید به تنظیمات power options
میتوانید به جای اینکه تنظیماتِ پلن‌های پیش‌فرض را تغییر دهید، یک پلن جدید با تنظیمات مورد نظر بسازید و پلن‌های پیش‌فرض را به حال خود رها کنید! برای این کار از سمت چپ صفحه گزینه Create a power plan را انتخاب کنید.

حالا بسته به نوع پلنی که میخواهید داشته باشید، یکی از پلن‌های پیش‌فرض را به عنوان پلن شبیه به پلن خود انتخاب کنید (هرکدام را که انتخاب کنید، زیاد مهم نیست زیرا بعدا میتوانید به راحتی تنظیمات را تغییر دهید) و در پایین صفحه نیز یک اسم برای پلن خود انتخاب کنید.

در صفحه‌ی بعد نیز گزینه‌های Turn off the display و Put the computer to sleep را نیز به نحوی که در بالا شرح دادیم تنظیم کنید، یعنی:

  • در مقابل گزینه‌ی Turn off the display باید مدت زمانی را انتخاب کنید که بعد از آن، مانیتور سیستم غیر‌فعال شود.
  • در مقابل گزینه‌ی Put the computer to sleep نیز مدت زمانی را انتخاب کنید که میخواهید پس از آن، سیستم به صورت خودکار به حالت Sleep برود.


Create را بزنید تا پلن شما ساخته شود. حال در کنار پلن‌های قبلی در صفحه‌ی Power options میتوانید پلن خود را ببینید.

تنظیمات پیشرفته (Advanced Options) در قسمت Power Options
توصیه میکنیم که زیاد به این قسمت کاری نداشته باشید و به همان تنظیماتی که در بالا اشاره کردیم قناعت کنید و آن‌ها تنظیم کنید. ولی به هر حال اگر بخواهید کنترل بیشتری روی سیستم خود داشته باشید، باید بدانید که تنظیمات پیشرفته‌ای نیز وجود دارد که میتوانید آن‌ها را نیز در قسمت Power options تنظیم کنید.
هشدار: توصیه اکید میکنیم که اگر کاربر حرفه‌ای نیستید، به تنظیمات این قسمت کاری نداشته باشید. زیرا با تنظیم اشتباه در این قسمت، میتوانید کارایی سیستم خود را کاهش دهید و یا آن را با مشکلاتی مواجه کنید.
برای اینکه وارد این قسمت شود، پلن مورد نظر خود را انتخاب کنید، سپس گزینه Change plan settings را انتخاب کنید. حالا در صفحه‌ی بعد، از پایین صفحه گزینه Change advanced power settings را انتخاب کنید.

در این قسمت تنظیمات بسیاری درباره قسمت‌های مختلف سیستم خود میبید که میتوانید تک‌تک آن‌ها به نحوی که دوست دارید تنظیم کنید. مثلا تنظیمات هارد درایو، تنظیمات پورت USB، تنظیمات PCI Express، تنظیمات مصرف پردازنده (CPU) و… را در این صفحه خواهید دید. تعدادی از تنظیمات قابل دسترسی و قابل تغییر در این صفحه به شرح زیر هستند:

  • Hard disk
  • Desktop background settings
  • Wireless Adapter Settings
  • Sleep
  • USB settings
  • Power buttons and lid
  • PCI Express
  • Processor power management
  • Display
  • Multimedia settings
  • Battery

توجه: قسمت power Options و تنظیمات آن، در ویندوز ۷، ویندوز ۸ و ویندوز ۱۰ تا حدود بسیار زیادی مشترک هستند.
 
اگر مشکل حل نشد تنها راه رفع این مشکل ابتدا اسکن تمام سیستم توسط یک آنتی ویروس با لایسنس اورجینال و پس از آن تعویض ویندوز میباشد
پیشنهاد میکنیم حتما از ویندوز ۱۰ ورژن ۱۹۰۹ و یا ۲۰۰۴ استفاده فرمایید و حتما تمام درایور ها را با روش آپدیت ویندوز نصب فرمایید 
آموزش نصب تمام درایور ها توسط آپدیت ویندوز
بعد از اینکه ویندوز شما به صورت کامل نصب شد و وارد محیط دسکتاپ شدید قبل از انجام هر کاری سیستم را به اینترنت متصل فرمایید 
سپس به مسیر زیر بروید
Start   Settings  > Update & Security   > Windows Update  
سپس با صفحه ای مانند شکل زیر رو به رو میشوید

 
حال بر روی گزینه Check for Update کلیک کرده و منتظر بمانید 
ویندوز به صورت اتوماتیک تمام سخت افزار شما را برسی میکنید و بهترین ورژن موجود برای آن را دانلود و سپس نصب میکند
مانند شکل زیر 

دقت داشته باشید حتما به یک اینترنت با سرعت مناسب متصل باشید 
این فرآیند با توجه به سرعت اینترنت شما ممکن است چندین ساعت طول بکشد پس صبور باشید 
در برخی موارد سیستم شما نیاز به ریستارت دارد پس در صورتی که گزینه ریستارت برای شما نمایان شد سیستم را ریستارت کنید و مجدد وارد همین بخش شوید و دوباره بر روی Update بزنید تا ادامه کار انجام شود 
این کار را تا زمانی انجام دهید که دیگر هیچ چیزی برای دانلود و یا نصب وجود نداشته باشد و شما پیغام 
You’re Up To Date 
را پس از زدن Check for update دریافت کنید
اگر با انجام تمام کار ها مشکل حل نشد سیستم را به نمایندگی های مربوطه برده تا آن ها سیستم شما را از نظر سخت افزاری برسی کنند
اگر هرگونه سوالی داشتید با ما در پایین همین مطلب در ارتباط باشید
همچنین شما میتوانید از قابلیت جدید وب سایت استفاده کنید , به صورتی که اگر قصد دارید سوال شما در سریع ترین زمان ممکن پاسخ داده شود میتوانید بسته زیر را تهیه کنید .
بسته پاسخگویی سریع
با تشکر,
تیم پشتیبانی.