غیر فعال شدن کلیه حساب های Administrator

ADS


همه سوال هادسته بندی: مشکلات نرم افزارغیر فعال شدن کلیه حساب های Administrator
Mohammadreza000 4 سال قبل

اقا سلام خسته نباشید غیر فعال شدن کلیه حساب های Administrator من یوزر لپتابم رو که اشکال داشته به اشتیباه disable کردم و یوزر ادمینستور هم disable هستش و هیچ کاری نمیشه انجام داد در یوزر سوم که دسترسی بهش دارم میشه لطفا بگید که چی جوری با فلش ویندوز یوزر ها رو enable کنم و یا روش دیگری برای این کار هستش ایا ممنون

1 پاسخ
پشتیبانی تیم پاسخ گو سایت 4 سال قبل

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز,
 
برای رفع این مشکل یعنی
غیر فعال شدن کلیه حساب های Administrator
به شما دو روش را پیشنهاد میکنیم برای ویندوز ۸ و ۱۰ که در این قسمت میتوانید انها را مطالعه کنید .
فعال کردن یوزر Administrator در ویندوز ۸ : اگر یادتان باشد در ویندوز XP یوزر Administrator به صورت پیشفرض فعال بود و بدون پسورد در ویندوز ۷ به علت بالابردن امنیت اکانت Administrator غیر فعال (Disable) شد که این سیاست در ویندوز۸ نیز به کار گرفته شد در این آموزش چندین روش جهت دسترسی و فعال کردن اکانت Administrator در ویندوز ۸ و ۸.۱ را توضیح خواهم داد:
وب سایت توسینسو
روش اول : استفاده از خط فرمان
Cmd یا Command Prompt را با دسترسی Admin باز کنید و سپس همانند تصویر زیر عمل کنید
 
دستور زیر را در خط فرمان تایپ نمایید

net user administrator /active:yes

 
به همین صورت میتوان عمل کنید برای غیر فعال کردن یوزر Administrator و یا هر یوزر دیگری که با دستور زیر این امکان عملی خواهد شد

net user administrator /active:no

روش دوم : فعال کردن اکانت توسط باز کردن Command Prompt در بوت ویندوز۸
برای رسیدن به این روش ابتدا آموزش های زیر را بخوانید هم برای اطلاعات بیشتر و هم جهت ادامه کار برای این موضوع

برای ادامه کار در روش دوم ابتدا با توجه به آموزش فوق Command Prompt را باز کنید و تایپ کنید Regedit تا وارد کنسول رجیستری شوید.همانند تصویر زیر وارد HKEY_ LOCAL_MACHINE شوید
وب سایت توسینسو
از منوی فایل وارد Load Hive شوید
وب سایت توسینسو
در تصویر زیر به عنوان مثال از درایو D استفاده شده به هر حال شما وارد درایوی شوید که ویندوز ۸ را نصب کردید (معمولاً C) سپس وارد ادرس زیر شوید

D:\Windows\System32\config

باز هم تکرار میکنم درایو D مثال می باشد شما باید آدرس درایوی را بدهید که ویندوز ۸ شما بر روی آن نصب شده باشد.
وب سایت توسینسو
بعد از وارد شدن به فولدر Config روی فایل SAM کلیک کنید
وب سایت توسینسو
همانند تصویر زیر در Load Hive مقدار REM_SAM را تایپ و سپس OK نمایید.
وب سایت توسینسو
همانند تصویر زیر به آدرس زیر بروید و روی F که مشاهده مینمایید دابل کلیک کنید

HKEY_LOCAL_MACHINE\REM_SAM\SAM\Domains\Accounts\Users\000001F4

وب سایت توسینسو
پس از باز شدن پنجره ای همانند تصویر زیر روی ردیف هشتم اگر عدد ۱۱ را تبدیل به عدد ۱۰ که طبق تصویر زیر مشخص شده است انجام دهید یوزر Administrator فعال میشود.(در ویندوز ۸ این عدد به صورت دیفالت ۱۱ می باشد که با تغییر آن توسط شما به عدد ۱۰ Account Administrator به صورت Enable در می آید.

  • نکته : برای تغییر عدد مورد نظر میتونید با چپ کلیک روی عدد مورد نظر و تایپ عدد دلخواه به مقصود خود برسید.

 
همانطور که در تصویر زیر مشاهده مینمایید میتوانید با تغییر عدد مشخص شده یوزر مدیر را غیر فعال نمایید.
 
رجیستری را ببندید و مطابلق شکل Continue را انتخاب کنید تا سیستم ریست شود
 
پس از ریست شدن یوزر Administrator فعال شده و به صورت available میتوانید وارد ویندوز شوید
روش سوم : فعال کردن و یا غیر فعال نمودن یوزر Administrator از طریق Local Users and Groups

  • نکته: این روش فقط بر روی ویندوز های Windows 8//8.1 Pro and Windows 8//8.1 Enterprise کار میکند.

توسط کلید ترکیبی Windows + R وارد منوی محبوب و دوست داشتنی Run بشید و توسط دستور lusrmgr.msc وارد Groups Policy شوید.همانند تصویر ابتدا روی یوزر(Users ) کلیک کنید سپس از سمت راست پنجره باز شده روی یوزر مورد نظر(Administrator) دابل کلیک کنید
 
اگر چک باکس Account is disabled را بردارید یوزر مورد نظر از حالت disable تغییر حالت داده و Enable می شود و برعکس این موضوع صدق می کند(به همین راحتی)
وب سایت توسینسو

روش چهارم: توسط Local Security Policy

  • نکته : این روش فقط بر روی ویندوز های Windows 8//8.1 Pro and Windows 8//8.1 Enterprise کار میکند.

همانند روش سوم وارد پنجره rUN شوید و با دستور secpol.msc وارد تنظیمات Local Security Policy شوید.سپس در قسمت Security Setting و زیر قسمت Local Policies منوی Security Options را کلیک کنید.در سمت راست Security Options دنبال گزینه Accounts: Administrator account status بگردید
وب سایت توسینسو
با دابل کلیک کردن روی Accounts: Administrator account status پنجره زیر نمایش داده خواهد شد حال با enable کردن یا disable کردن میتوانید به هدف خود برسید.
وب سایت توسینسو
روش پنجم: فعال سازی توسط گزینه Manage خود ویندوز ۸
این روش از قدیمی ترین روش ها محسوب میشود که میتوان در روی ویندوز های قدیمی تر از ویندوز ۸ هم استفاده نمود.نکته قابل توجه اینکه این روش دقیقاً همانند روش سوم میباشد.میتوانید همانند تصویر زیر یوزر های مورد نظر را فعال یا غیر فعال نمایید.ابتدا بر روی Computer کلیک راست و Manage را انتخاب کنید
 
در ستون سمت چپ Local Users and Groups را انتخاب کنید
وب سایت توسینسو
در زیرمجموعه آن پوشه Users را انتخاب و بر روی Administrator راست کلیک و Properties را انتخاب کنید
وب سایت توسینسو
تیک Account is disabled را بردارید و یک رمز عبور مناسب برای جساب کاربری انتخاب کنید.حالا با log off کردن میتوانید به حساب کاربری Administrator وارد شوید
 
جهت غیرفعال کردن مراحل بالا را طی کرده و تیک Account is disabled را فعال کنید
اگر روش بالا پاسخ گو نبود میتوانید از روش پایین استفاده کنید . خب میخواهم بهتون یاد بدم چیکار کنید

در این آموزش من از DVD Windows 10 برای Boot کردن سیستم استفاده میکنم، اما شما میتوانید بسته به دانش خود از هر رسانه ای استفاده کنید. فقط کافیست بتوانید چند کار ساده را انجام دهید که در ادامه به آن پرداخته خواهد شد.

همانطور که گفتم من در این آموزش از DVD ویندوز ۱۰ استفاده میکنم پس مراحل برای من به شکل زیر خواهد شد. پس از Boot کردن سیستم و بالا آمدن از طریق DVD ویندوز ۱۰ ، در پنجره انتخاب زبان روی Next کلیک کنید و در پنجره بعد روی Repair Your Computer کلیک کنید.
آموزش هک کردن رمز ویندوز
در پنجره Choose an Option روی گزینه Troubleshoot کلیک کنید تا پنجره Troubleshoot باز شود، در پنجره Troubleshoot روی گزینه Advanced Option کلیک کنید و در پنجره Advance Option گزینه Command Prompt را اجرا کنید.
چگونه میتوان پسورد ویندوز را دور زد
پس از باز شدن پنجره Command Prompt ابتدا با دستور : به درایو ویندوز بروید برای مثال اگر ویندوز شما در درایو C میباشد دستور همانند زیر میشود:
C:
سپس با دستور CD به مسیر Windows\System32 بروید برای مثال:
CD Windows\System32\
پس از ورود به دایرکتوری System32 باید فایل OSK.EXE را به OSK.EXE-BACKUP تغییر نام دهید. سپس از فایل CMD.EXE کپی گرفته و با نام OSK.EXE پیست دهید. برای مثال:
REN OSK.EXE OSK.EXE-BACKUP
COPY CMD.EXE OSK.EXE
دور زدن رمز ویندوز
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید ابتدا با دستور D: به درایو D وارد شده، سپس با دستور DIR یک فهرست از درایو D گرفته و بعد از آن با استفاده از دستور CD به پوشه Windows\System23 مهاجرت نموده، و در آنجا با استفاده از دستور REN فایل OSK.EXE را به OSK.EXE-BACKUP تغییر نام داده سپس با دستور COPY از فایل CMD.EXE کپی گرفته و با نام OSK.EXE در همان پوشه ذخیره نموده.
تا اینجا اصل کار انجام شد. حال بگذارید فرایند انجام شده را به زبان ساده شرح دهم، در بالا فقط فایل OSK.EXE با CMD.EXE عوض شده تا در صفحه Login ویندوز بتوانید از CMD برای ساخت حساب کاربری با مجوز Administrator استفاده کنید یا اینکه حساب کاربری غیر فعال شده را فعال کنید همچنین میتوانید رمز فراموش شده Administrator را بدون دانستن رمز قبلی عوض یا حذف کنید. برای ادامه فرایند، تی ام ال منیجر را با نگاه گرمتان یاری کنید.
پس از انجام فرایند بالا سیستم خود را ریستارت نموده سپس در قسمت ورود به سیستم روی گزینه Ease And Access کلیک کنید و از آنجا گزینه On Screen Keyboard را فعال کنید تا پنجره Command Prompt باز شود.
چگونه رمز ویندوز ۱۰ را هک کنیم
بعد از نمایان شدن پنجره Command Prompt میتوانید طبق نیاز، دستور مورد نظر را برای فعال نمودن حساب کاربری ویندوز وارد کنید. در زیر به چند دستور در این زمینه اشاره شده که میتوانید از آنها استفاده کنید:
برای فعال نمودن حساب کاربری باید از دستور Net به همراه زیر دستور User استفاده کنید. سپس نام حساب کاربری خود را وارد کنید و  از پارامتر /Active: برای فعال نمود آن حساب استفاده کنید. به مثال زیر برای فعال نمودن حساب کاربری TMLMANAGER توجه کنید:
NET USER TMLMANAGER /ACTIVE:YES
برای تغییر رمز فراموش شده دستور Net را با زیر دستور User به همراه نام کاربری + رمز عبور جدید وارد کنید سپس کلید Enter را بفشارید برای مثال من به حساب کاربری TMLMANAGER رمز عبور ۱۲۳۴۵۶۷۸ را میدهم:
NET USER TMLMANAGER 12345678
همچنین برای ساخت حساب کاربری Administrator باید از دستورات زیر استفاده کنید:
NET USER TMLMANAGER /ADD
NET LOCALGROUP ADMINISTRATORS TMLMANAGER /ADD
NET LOCALGROUP USERS TMLMANAGER /DEL
در بالا با دستور اول یک حساب کاربری با نام TMLMANAGER ساخته شد سپس با دستور دوم آن حساب کاربری در گروه Administrators قرار گرفت و در آخر هم با دستور سوم از گروه کاربران عادی خارج شد.

نکته: در صورتی که میخواهید یک حساب کاربری عادی را مدیر کنید دستور دوم کافیست، فقط به جای TMLMANAGER نام حساب کاربری مورد نظر خود را تایپ کنید.

حتما اگر مشکل رفع نشد با ما در ارتباط باشید .
 
باتشکر,
تیم پشتیبانی